Gar önünde trafik çilesi!
Eskişehir’in trafik durumu ile ilgili sorunları, sıkıntıları bu satırlardan iletiyorum. Konuyu hem siz okuyucularımın hem de yetkililerin dikkatine sunuyorum. Sosyal medyada yine trafik ile ilgili bir konuya denk geldim. Bir vatandaş, tren istasyonunun önündeki yoğunluğu görüntülemiş. Orası zaman zaman kilit duruma geliyor. Bazen sürücüler çift sıra park ediyor, yolcularını almak için bekliyor. Bu durum da trafiği etkiliyor. Görüntüler büyük ihtimal Pazar akşamı çekilmiş. Bölge trafiğinin yine kilitlendiği görülüyor. Fotoğrafları ve görüntüleri paylaşan vatandaş da “Durum vahim. Manzara güzel ama aşağıdaki kaosu bizzat yaşayanlar için aynısını söyleyemem. Herkes mağdur” diyor.
Bu paylaşımların altına Eskişehirliler de şikayet ve önerilerini yazmış. Ben de bazılarını aynen yayınlıyorum:
Ahmet Kaklıkkaya: Bugün Atatürk Caddesinden Espark’a 45 dakikada gittim :) Keşke Bilecik’e gitseydim!
Mehmet Öncü: Hizmet edelim vatandaş trafikte boğulmadan işine baksın yok ki! Garı kaldıramıyorsan bahçeyi de mi kaldıramıyorsun diyecekler ki ağaçlık Sultandere’de ve Hamamyolu’nda kestiniz yerine de dikim yapmadınız kimse bir şey demedi korkmayın!
Ahmet Hamdi: İstasyonun arka tarafında yeni giriş kapısı ve önünde dev gibi bir otopark var en son gördüğüm çalışmalar devam ediyordu umarım yakında açılır
Coşkun Kılıç: Park alanı yok. Garda yolcusu olan var düğün salonu var düğüne gelenler var bir de al sana ortalık Arapsaçı.
Ahmet Şahin: Eskisehir’de trafik sorunu olduğu kesin. Bazı caddelerde kırmızı ışığı 10 dakika bekledigimiz oluyor. Böyle olunca da kuyruk uzuyor.
Mehmet Önel
2eylul.com.tr
Gönderen: haber